Doelstelling en bestuur

Doelstelling

De Oranjevereniging Koningin Wilhelmina Westmaas stelt zich volgens haar statuten ten doel het bevorderen van festiviteiten en herdenkingsbijeenkomsten die verband houden met ons Koninklijk Huis. Voorts is zij actief bij activiteiten die in het kader van de 4 en 5 Mei-viering georganiseerd worden. Verder blijkt haar activiteit ook bij de jaarlijkse organisatie van het zomeravondconcert in de maand juni op het kerkplein in Westmaas en de jaarlijkse intocht van St. Nicolaas in november.

Het bestuur is samengesteld als volgt:

• Sebastian van Etten, voorzitter, Cabbeweide 56;

• Rook Belder, secretaris-penningmeester, Leeuwendaal 46;

• Bianca Hagendoorn, bestuurslid, Prins Willem Alexanderlaan 57;

• Henk de Koning, bestuurslid, Botweg 1a;

• Piet van der Mark, bestuurslid, Mastland 3;

• Marieke Reulen, bestuurslid, Cabbeweide 66;

• Bart de Wit, bestuurslid, Prins Willem Alexanderlaan 49.

Aansprakelijkheid

Het deelnemen aan de evenementen, alsmede het betreden van het terrein waarop de activiteiten plaatsvinden, zowel voor deelnemers als publiek, is geheel voor eigen risico.

De Oranjevereniging Koningin Wilhelmina Westmaas aanvaardt derhalve geen aansprakelijkheid die het gevolg is van letselschade, verlies, schade aan en/of diefstal van goederen.

Het bestuur van de Oranjevereniging behoudt zich het recht voor, naar eigen goeddunken, eventuele wijzigingen in het programma aan te brengen of bepaalde activiteiten af te gelasten.