Programma

        Verjaardag Prinses Beatrix
        Koningsdag
        Seniorenmiddag
        4 en 5 mei
        Zomeravondconcert
        St. Nicolaasintocht

Organisatie

        Bestuur, vrijwilligers en statuten
        Wat doet de Oranjevereniging?
        Historie
        ANBI

Meedoen

        Oproep Vrijwilligers
        Lid worden
        Foto's

Overige informatie

        Vlaginstructie
        Ons Volkslied
        Nederlandse vlag
        Koninklijk wapen en Rijkswapen
        Koninklijk Huis

Sinterklaasintocht 2022

Op zaterdag 19 november a.s. worden kinderen met hun ouders of grootouders op de Koningshoeve verwacht. Het belooft weer een schitterend spektakel te worden in een hopelijk weer volle zaal waar kinderen van 09.30 – 10.30 uur hun Sint Nicolaasfeest kunnen vieren en na afloop hun cadeautjes in ontvangst kunnen nemen.

Al vele jaren organiseert de oranjevereniging deze St. Nicolaasintocht die mede mogelijk wordt gemaakt dankzij financiële bijdragen van winkeliers en andere ondernemers.

Sinterklaasintocht 2021 in Westmaas aangepast


De Sint verwelkomde de kinderen en hun ouders.Maar voordat men naar de Sint ging, zorgden de Pieten er voor dat de auto schoon was.

Door de nieuwe coronamaatregelen zoals die op 12 november jl. bekend werden gemaakt, heeft de Oranjevereniging Koningin Wilhelmina Westmaas besloten haar St. Nicolaasprogramma als volgt aan te passen:Op zaterdag 20 november a.s. werden de ouders met hun kinderen op de Koningshoeve verwacht. Zij reden langs Sinterklaas en de Pieten en volgden een vaste route. De kinderen kregen tijdens het rijden wat te snoep en aan het eind van de route een cadeautje. Mensen mochten onderweg niet uitstappen, maar moesten in de auto blijven. Op deze manier werden de kinderen niet teleur gesteld en bleef alles zo veilig mogelijk.

De ouders die zich tevoren bij de Koningshoeve hadden aangemeld, hadden van de Koningshoeve onlangs een mail ontvangen waarin staat wanneer men mocht langsrijden.


De Sint en de Pieten voor het restaurant van De Koningshoeve nadat zij de kinderen van hun tractatie hadden voorzien.