Oproep Vrijwilligers

Sinterklaasintocht Westmaas aangepast

De Sint verwelkomde de kinderen en hun ouders.

Maar voordat men naar de Sint ging, zorgden de Pieten er voor dat de auto schoon was.

Door de nieuwe coronamaatregelen zoals die op 12 november jl. bekend werden gemaakt, heeft de Oranjevereniging Koningin Wilhelmina Westmaas besloten haar St. Nicolaasprogramma als volgt aan te passen:Op zaterdag 20 november a.s. werden de ouders met hun kinderen op de Koningshoeve verwacht. Zij reden langs Sinterklaas en de Pieten en volgden een vaste route. De kinderen kregen tijdens het rijden wat te snoep en aan het eind van de route een cadeautje. Mensen mochten onderweg niet uitstappen, maar moesten in de auto blijven. Op deze manier werden de kinderen niet teleur gesteld en bleef alles zo veilig mogelijk.

De ouders die zich tevoren bij de Koningshoeve hadden aangemeld, hadden van de Koningshoeve onlangs een mail ontvangen waarin staat wanneer men mocht langsrijden.

De Sint en de Pieten voor het restaurant van De Koningshoeve nadat zij de kinderen van hun tractatie hadden voorzien.